5 Haziran 2013

Düdüklü tencerede pişirme süreleri

Taze fasulye : 20-25 dakika

Kuru fasulye (ıslatılmamış) : 30-40 dakika

Nohut (ıslatılmamış) : 30-40 dakika

Yeşil mercimek (ıslatılmamış) : 20 dakika

Kırmızı mercimek (ıslatılmamış) : 3 dakika

Buğday çorba için 20 dakika, salata için 10 dakika

Pirinç : 6-8 dakika

Bütün tavuk : 15 dakika

Parçalanmış tavuk : 10 dakika

Parçalanmış hindi : 30 dakika

Dana biftek : 10 dakika

Dana haşlama bütün : 30 dakika

Tas kebabı : 10 dakika

Dana dil : 50-60 dakika

Kabuklu patates : 10 dakika

Soyulmuş patates : 5 dakika

Bütün kereviz : 10-13 dakika

Doğranmış kereviz 6 dakika

Bezelye : 5 dakika

Havuç : 8-10 dakika

Karnabahar : 5 dakika

Pancar : 10 dakika

Yaprak sarması : 10 dakika

Sebze çorbası : 8 dakika

Beyaz etli balık : 3 dakika

Siyah etli balık : 7 dakika

Mısır : 15 dakika

Hiç yorum yok: