Malzemeler
3 su bardagi makarna
2 tane firinda kozlenmis enli kirmizi biber
1 küçük ton baligi konservesi
1 dal kereviz
1 su bardagı haşlanmış mısır
1 kasik sivi yag
Tuz
Karabiber pulbiber
Yapılışı:
Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün sakın soguk sudan gecirmeyin yoksa lezzetini kayip eder.
Üzerine sivi yagini ekleyin ve ton baliginizida ekleyip karistirinki ton baliklar parcalansin. Haşlanmiş mısırı ekleyip közlenmiş biberi ve kerevizi kup kup dograyip makarnaya ekleyin. Tuzunu karabiberini kirmizi biberini ekleyip karistirin.
Afiyet olsun
3 su bardagi makarna
2 tane firinda kozlenmis enli kirmizi biber
1 küçük ton baligi konservesi
1 dal kereviz
1 su bardagı haşlanmış mısır
1 kasik sivi yag
Tuz
Karabiber pulbiber
Yapılışı:
Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün sakın soguk sudan gecirmeyin yoksa lezzetini kayip eder.
Üzerine sivi yagini ekleyin ve ton baliginizida ekleyip karistirinki ton baliklar parcalansin. Haşlanmiş mısırı ekleyip közlenmiş biberi ve kerevizi kup kup dograyip makarnaya ekleyin. Tuzunu karabiberini kirmizi biberini ekleyip karistirin.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder